Servicii

 

Fiecare client in parte detine cerinte unice, pentru spatii cu dimensiuni si forme variate. Astfel, recomand ca pentru o oferta personalizata, sa trimiteti o cerere de pret la adresa de e-mail : 3d@danadragoidesign.com , impreuna cu planul locatiei pe care o doriti amenajata si cu cateva cerinte.

Mai jos propun un numar de pasi cronologici ideali pentru o colaborare eficienta din toate punctele de vedere:

 

1. Sa ne cunoastem. Am conceput o lista de intrebari ale caror raspunsuri vor incepe sa constranga aspectul spatiului dvs. . De ce nu, puteti pregati deja raspunsurile pana la intrevedere!
CLICK AICI pentru a parcurge interviul .

2. Imi prezentati spatiul. Voi avea nevoie de planurile cadastrale daca acestea exista si poate va fi nevoie sa masuram spatiile sau anumite locuri.
Cu toate acestea recomand ca masuratorile EXACTE finale sa fie luate de specialistii tehnici care vor urma sa execute lucrari precum mobilier, perdele sau alte elemente
care necesita lungimi corecte pe toate directiile (in special in locuri cu inclinatii de pereti, curbe sau unghiuri ≠ de 90˚ -nu imi voi asuma raspunderea pentru eventualele greseli de executie care nu ma implica in mod direct).
Discutia de la punctul 1 poate coincide cu aceasta intalnire (doar daca exista conditii in care bineinteles se pot lua notite cu usurinta).

3. In urmatorul pas este nevoie sa gandesc si sa va prezint un concept. Pentru a desfasura un proiect este nevoie de o viziune unitara care sa va descrie cadrul ideal de desfasurare a activitatilor zilnice. Este vorba de o poveste frumoasa care sa lege tot ce mi-ati spus cu tot ce mi-ati aratat in pasii de mai sus.
Alaturi, veti regasi o propunere de compartimentare a spatiulului, (unde/daca este cazul), solutii la eventualele provocari si pozitionarea mobilierului in plan 2D (totul vazut de sus, fara efect de perspectiva).Ne vom reintalni sa discu

tam pe acest plan, deoarece rectificarile din proiectarea 3D a intregului spatiu sunt mult mai costisitoare, mai detaliate si mai complicate de modificat decat in proiectarea 2D.????????????????????????????????????????????????????

4. Urmatoarea faza si cea mai importanta este in sfarsit cea a prezentarii 3D. Aici puteti vedea exact incaperile pe care le-ati ales spre a le vizualiza in PERSPECTIVA, ca in realitate, ca si cand totul ar fi fost gata. Astfel, in momentul in care considerati ca este exact ce ati visat sau chiar mai mult, putem trece la pasii urmatori pentru implementare.
Optional, va pot adauga o consultanta in ceea ce privesc furnizorii pentru obiectele si materialele pe care le puteti achizitiona in realitate, bineinteles in functie de limita bugetului pe care-l alocati.

5. Ofer in ultima faza asistenta in implementarea proiectului: voi face vizite constante la adresa, astfel incat pe santier voi coordona lucrarea. Voi fi prezenta pentru eventuale neclaritati ale muncitorilor ori pentru a oferi idei si imbunatatiri acolo unde se ivesc imprevizibilele probleme tehnice. Dupa asezarea ultimei decoratiuni pe raft, astept parerea dumneavoastra despre noul interior!