Biografie

Va multumesc pentru curiozitatea de a ma cunoaste! Nu prea imi place sa vorbesc despre mine, dar stiu ca meritati un intro. Si mai stiu ca toti ne dorim o colaborare cu oameni sinceri, intelegatori, calzi si profesionisti, de aceea imi doresc sa dovedesc aceste calitati.

Sa va zic ca sunt bucuresteanca, incepand cu anul 1986. Am ascendenti care au cochetat cu pictura, cu creatia, am avut pictori in familie, iubitori de bricolaj si chiar si muzicologi…
Drumul meu printre si catre artele vizuale a inceput inca din clasele primare.

 8 ani i-am dedicat ulterior exclusiv studierii artelor plastice la Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza (clasele V-XII) din capitala, studiind cu atat de mult drag pictura in diferite tehnici, sculptura in lut si desenul in creioane si carbune.
In perioada liceului am inceput sa fac cunostinta cu Arhitectura, alegand Proiectarea Ambientala ca directie pentru viitor. De ce acest segment?, pentru ca m-au atras lucrurile in miniatura realizate cu o migala coplesitoare (inca de cand ma stiu!) transpuse apoi in realitate, marime 1:1. Similar se intampla si cu redarea digitala 3D a obiectelor. Sa vad si sa utilizez in realitate un obiect sau un spatiu pe care doar l-am imaginat, asa ca pe o jucarie, ofera o satisfactie inegalabila! Este un lucru de care nu m-as satura!
Urmatorul mare pas in dezvoltarea mea a insemnat admiterea la Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”. Nu am oscilat intre specialitati. Am stiut din start unde vreau si unde voi ajunge: design interior. Nu Arhitectura (generala), eu am dorit din start un segment intr-adevar mai restrans, care sa imi placa (MULT!) si pe care sa sa il pot stapani singura cu profesionalism, in care sa ma regasesc in totalitate. 
Ulterior, inceputul de afirmare profesionala a fost anevoios, greu, obositor. Conform binecunoscutei reguli: cand nu ai experienta nu te angajeaza/nu te cunoaste nimeni.
La un moment de descumpana, dupa un an de cautari, interviuri, incercari de afirmare,  o persoana insa mi-a oferit o sansa pentru a arata ce pot face si fara acea experienta minima in spate. Si am reusit sa demonstrez ca, atunci cand detii atuuri precum talent, viteza, dar si multe cunostinte, experienta acea minima nu inseamna nimic. Odata cu un job te cunosc persoane, oameni care cunosc alti oameni, iar relatiile si nevoile dintre oameni lanseaza spre succes orice om capabil in a-si indeplini toate sarcinile si obiectivele. Reprezint din acest punct de vedere exemplul ca, daca se poate da O singura sansa, se poate aplana sistemul defect in care tinerii nu sunt primiti in campul muncii pentru ca n-au experienta.
Intre timp am avut colaborari de succes atat cu firme romanesti din domeniu sau domenii conexe, cat si cu cateva firme straine din vestul Europei care au avut nevoie din partea mea de propuneri pentru design de mobila, idei de arhitectura sau grafica publicitara.
Arhitectura este un domeniu care depinde doar de om si se manifesta prin om.an-essential-aspect-of-creativity-is-not-being-afraid-to-fail (1)
Si fiecare om este un Univers care odata cunoscut de catre un artist, va fi  “extins” intr-un cadru care sa-l defineasca in intregime. Este singurul mod in care clientul devine si ramane incantat  de servicii. Proiectele in care cumunicarea este deschisa si suficienta sunt proiecte care in realitate devin negresit cat se poate de atractive si impresionante.
Ce pot face pentru dumneavoastra?
Multi clienti s-au plans ca nu au o viziune a lucrurilor in casa lor, fapt pentru care au nevoie de mine. Si-atunci mi-am dat seama ca eu asta fac, ceea ce ofer este fix o viziune, viziunea care va lipsea! Am capacitatea de a reda in 3D (in 3 dimensiuni) si de a crea, in diverse ramuri ale Artelor vizuale, orice fel de spatiu (privat sau public), obiect cu orice fel de dimensiune (util sau decorativ), grafica computerizata (de la o carte de vizita la cataloage, logo-uri chiar si sfaturi pentru imbunatatiri de website-uri), pictura sau desen, orice lucru conex cu valoare artistica, ba chiar pot reface sau pot imbunatati lucruri facute deja, pot recicla si adauga valoare artistica (culoare, compozitii, utilitate) la orice obiect, fie el si unul pe care il considerati bun de aruncat.
In ceea ce priveste domeniul principal, design interior, regasiti in Servicii Managementul de Proiect in care sunt descrisi in detaliu pasii pentru desfasurarea colaborarii noastre, de la inceput pana la sfarsit. 
Pe scurt, sunt un designer de interior care doreste sa creeze tot ceea ce ar putea face ca ochii dumneavoastra “sa surada”, mereu mereu.
Portofoliul este strict orientativ pentru a exemplifica ceea ce puteam face cu ceva timp in urma. Ceea ce realizez azi imi dau silinta sa fie mai bun decat ce-am facut ieri. Pentru ca, intr-un cuvant, vreau sa evoluez, impreuna cu voi!